Majoitustilojen kuvaus ja hinnat

Koulukartanorakennuksessa on tiloja kahdessa erillisessä osiossa: isoon puoleen ja ns. opettajan huoneistoon, joka käsittää tilavan keittiön, makuukammarin, verannan sekä oman sisäänkäynnin. Iso puoli käsittää keittiön ja kaksi erillisesti vuokrattavaa, yksilöllistä huonetta. Lisäksi salin puolella, ns. uunin pankolla, on uusi viihtyisä parvi, jossa on erilaista majoitus- ja oleskelutilaa lisäksi 2-3:lle. Useimmissa majoitustiloissamme on merinäkymä.

Ison puolen keittiö on kaikkien vieraiden käytettävissä tai voit varata keittiön myös majoitushuoneen kanssa yksityiskäyttöösi. Varustukseen kuuluvat kahvin- ja vedenkeitin, mikro, liesi, 2 jää-/viileäkaappia, leivänpaahdin, vatkain, imuri ja pihagrillit. Astiastot ym. varustus noin 30 hengelle.

Tilat soveltuvat mainioisti esim. kolmelle 3-6 hengen ryhmälle/perheille, jotka haluavat majoittua omissa huoneissaan, mutta kuitenkin viettää aikaa yksityisesti omassa seurueessaan yhteisen illanvieton ja saunomisen merkeissä. Huoneita voit toki vuokrata myös yksin tai kaverin kanssa – kaikki vieraamme ovat tervetulleita.

Koko koulukartanon voi vuokrata myös yksityiskäyttöönne. Majoituskapasiteettia löytyy yhteensä noin 20 henkilölle (double bed), yksittäisiä sänkypaikkoja (single bed) on noin 13:lle: Erilliset korkeat huoneet makuuparvineen mahdollistavat majoituksen 1-5 henkilöä/huone. Open asunnossa löytyy tilat 5-6 yöpyjälle. Lisäksi tilapäistarpeeseen on hyödynnettävissä siirrettäviä varavuoteita. Salin puolella kokoontumis- ja juhlatilaa riittää noin 40 henkilölle. Free wifi, salissa on suuri valkokangas.

Käytettävissä on myös perinteinen pihasauna, josta saa kuulema maailman parhaat löylyt! Uintimahdollisuutta suoraan saunasta ei valitettavasti ole, mutta lähistöllä on uimapaikkoja. Saunaan tulee vesi, ja muuripadan lisäksi saunassa on lämminvesivaraaja ja suihku.

Kiinteistö on sähkölämmitteinen. Saaressa on Kymen Veden toimittama (kesä-)vesi. Kylmä- ja lämmin vesi tulee koululla hanasta. Vesi on juomakelpoista ja se täyttää laatuvaatimukset. Veden riittävyys saaressa saattaa tulla kesän edetessä haasteeksi, kuten saarissa yleisestikin. Tästä syystä vettä tulee käyttää vain tarvittava määrä.

Puucee: Tyttöjen ja Poikien puuceet on kunnostettu ja valaistuja.

Omat pyyhkeet ja liinavaatteet lähtökohtaisesti mukaan. Tilat tulee luovutettaessa siistiä peruskuntoon. Halutessanne liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiistiminen järjestyy myös talon puolesta. Allergiasyistä lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Pidetäänhän Kaunissaari siistinä ja kunnioitetaan saaren luontoa ja sen runsasta linnustoa. Huomioidaan myös muut saaren vieraat ja asukkaat.

Hinnat:

Kaikki koulukartanon tilat ovat persoonallisia eikä ns. standard-huoneita ole.  Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat tilan tarve, majoittujien (lasten) lukumäärä,  toivotut lisäpalvelut sekä ajankohta.  Henkilöhinnoittelun pohjana on alkaen 35 €/hlö/yö. Yli viiden hengen poppoon kannattaa pyytää erillistarjous.