Majoitustilojen kuvaus

Rakennus on jaettu kahteen erilliseen osioon: pieneen ja isoon puoleen. Pieni puoli käsittää keittiön ja makuukammarin. Iso puoli käsittää keittiön, juhlasalin ja kaksi erillisesti vuokrattavaa, yksilöllistä makuuhuonetta.

Salin puolella on kokoontumistilaa noin 40 henkilölle. Free wifi, salissa on valkokangas. Ison puolen keittiö on kaikkien vieraiden käytettävissä. Varustukseen kuuluvat kahvin- ja vedenkeitin, mikro, liesi, 2 jää-/viileäkaappia, leivänpaahdin, vatkain, mökkiastiastot, imuri ja pihagrilli.

Majoituskapasiteettia löytyy yhteensä noin 20 henkilölle (double bed), yksittäisiä sänkypaikkoja (single bed) on noin 13:lle: Erilliset korkeat huoneet makuuparvineen mahdollistavat majoituksen 1-5 henkilöä/huone. Pienellä puolella ns. opettajan asunnossa (kammari, keittiö, oma sisäänkäynti ja veranta) löytyy tilat jopa kuudelle yöpyjälle (sis. 2 parvea). Lisäksi tilapäistarpeeseen on hyödynnettävissä kaksi siirreltävää varavuodetta.

Suurempaan tilantarpeeseen on mahdollisuus vuokrata koko koulukartano myös yksityisesti esim. perhejuhlia varten. Soveltuu mainioisti myös esim. kolmelle 3-6 hengen ryhmälle/perheille, jotka haluavat majoittua omissa huoneissaan, mutta kuitenkin viettää aikaa yksityisesti omassa seurueessaan yhteisen illanvieton ja saunomisen merkeissä. Huoneita voi toki vuokrata myös yksin tai kaverin kanssa – kaikki vieraamme ovat tervetulleita.

Käytettävissä on myös perinteinen pihasauna, josta saa kuulema maailman parhaat löylyt! Saunaan tulee vesi, ja muuripadan lisäksi saunassa on lämminvesivaraaja ja suihku.

Kiinteistö on sähkölämmitteinen. Saaressa on Kymen Veden toimittama (kesä-)vesi. Kylmä- ja lämmin vesi tulee koululla hanasta. Vesi on juomakelpoista ja sen laatua on keväällä parannettu. Veden riittävyys saaressa saattaa tulla kesän edetessä haasteeksi, tästä syystä vettä tulee käyttää säästeliäästi.

Puucee: Tyttöjen ja Poikien puuceet on kunnostettu.

Omat pyyhkeet ja liinavaatteet lähtökohtaisesti mukaan. Tilat tulee luovutettaessa siistiä vastaavaan kuntoon kuin tullessa. Juomatölkit ja pullot tulee viedä mukanaan. Halutessanne liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiistiminen järjestyy myös talon puolesta ”avaimet käteen” -palveluna. Lemmikit eivät valitettavasti vielä voi tulla tiloihimme ennenkuin saamme suunnitteilla olevan erillisen lemmikkiperhe-huoneen rakennettua.

Pidetäänhän Kaunissaari siistinä ja kunnioitetaan saaren luontoa ja sen runsasta linnustoa. Huomioidaan myös muut saaren vieraat ja asukkaat.

Mainokset