Saapuminen

Mikäli saavut yhteysaluksella:

Saarelle pääsee kulkemaan Kotkasta maksuttomalla yhteysaluksella ympäri vuoden. Lähtöpaikka Kotka Kuusinen:

Yhteysalusaikataulut näet täältä!

Tai laajemmin täältä!

Kesäkausina lisäksi yrittäjävetoisia täydennysvuoroja erillisten aikataulujensa mukaan http://www.ksloy.fi . Ryhmille on tarjolla myös tilausajoja saareen.

Tavaroidesi kuljettamiseen koululle voit lainata maitokärryjämme. Käytön jälkeen palautathan kärryt myös viipymättä sovittuun paikkaan seuraavia tarvitsijoita varten.

Voit tuoda myös oman polkupyöräsi mantereelta mukaan yhteysalukselle – fillari on oiva peli saaressa! Pyörävuokrausta on tarjolla rajoitetusti, kysy erikseen.

Millainen sää on Kaunissaaressa? Sen näet täältä.

 

Mikäli saavut omalla veneellä:

Kaunissaaren koordinaatit 60°20,6′   26°46,7′ Sisääntuloväylän syväys 2,5 m, satama on palvelusatama.

Kaunissaareen omilla veneillä saapuvia vierailijoita palvelee Pyhtään kunnan ylläpitämä vierasvenesatama.

Satamassa veneet kiinnitetään kahteen kelluvaan laituriin. Toinen laitureista on varustettu sivukävelysilloin ja toisessa on peräkiinnitystä varten poijut. Isommalle alukselle on olemassa paikka, mutta sen varaustilanteesta saa parhaiten tiedon soittamalla satamavalvojalle.

Satamassa peritään maksu yöpyvältä veneeltä. Maksun suuruus vaihtelee hieman vuosittain, mutta on samaa suuruusluokkaa muiden vierasvenesatamien kanssa. Maksu käydään itse maksamassa satamakonttoriin.

Veneilijöille on käytössä jätepiste, ulkokäymälät, juomaveden ottopiste kaupan seinässä, mahdollisuus sähköön omilla jatkojohdoilla, grillitupa ja erillinen ruokailutila sekä peseytymismahdollisuus suihkussa.

Vierasvenesatama on kyläalueella ja kaikki palvelut ovat aivan sataman tuntumassa.

Kaunissaaren vierasvenesataman satamakapteeniin saa yhteyden soittamalla numeroon 0400 430145.

Mikäli haluat vaihtelua veneessä yöpymiselle niin kartanokoulu tarjoaa mukavan vaihtoehdon, tiedustelut puh. 0440 553131.

Mainokset