Kaunissaaren koulukartanolla majoitus- ja kokoontumistilaa

Pyhtään Kaunissaaren ent. kyläkoulurakennus on vaihtanut omistajaa ja siirtynyt kunnalta yksityisen tahon hallintaan. Vuokraamme majoitus- ja juhla-/kokoontumistiloja kaikkien – niin yksityisten kuin ryhmienkin – käyttöön. Koulukartano sijaitsee lyhyen kävelymatkan, ainoastaan 600 metrin etäisyydellä vierasvenesatamasta. Perille löydät helposti seuraamalla ”Koulu-kartanomajoitus”-kylttejä. Suurlahden pohjukasta voit suoraan pihamaaltamme ihailla lahdella lipuvia aluksia sekä nauttia häkellyttävän kauniista merimaisemasta ja luonnon rauhasta.

Majoitushuoneita ja toimitiloja on tuunattu ja remontoitu, ja ne ovat valmiina vastanottamaan Teidät vieraaksemme. Kehitämme toimintaamme ja entraamme tiloja jatkossakin – kuitenkin perinteitä kunnioittaen. Ikäähän hirsivanhuksella on jo kunnioitettavat 118 vuotta!

Mikäli siis etsit makuusalimajoitusta kerrossängyillä, niin joudumme valitettavasti tuottamaan Sinulle pettymyksen:( Meillä on tarjolla viihtyisiä huoneita, joissa voit majoittua yksin, kaksin tai max 5 henkilöä huoneessa. Maksimikapasiteetti on noin 20 majoittujaa ja/tai 50 kokoontumistilan yhtäaikaista käyttäjää.

Maksuton yhteysalus kuljettaa ympäri vuoden matkaajia Kotkan Kuusisen laiturista. Kesäkausina myös yrittäjävetoiset lisävuorot täydentävät liikennöintiä. Ks. aikataulut kohdasta  ”Saapuminen”

Koulukartanon tilat ovat varattavissa noin toukokuusta lokakuuhun – vain kesävesi rajoittaa toistaiseksi toimintaamme. Kaunissaaren idyllinen kalastajakylä ja vehreä luonto linnustoineen tarjoavat Teille mainion retkikohteen – viipykää vieraanamme pidempäänkin!

Majoitus- ja kokoontumistilojen tiedustelut: kaunissaarenkoulu@gmail.com tai  0440 553131. Ilmoitathan ajakohdan lisäksi majoittujien lukumäärän, kerrothan itsestänne sekä toivotteko majoitusta yhdessä vai erikseen.

Mainokset

Tietoja Kaunissaarenkoulu

Kaunissaaren kyläkoululla vuokrattavana omatoimimajoitus- ja kokoustiloja.
Kategoria(t): majoitus Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s